Materialare och städledare sökes!

Idag hade styrelsen ett möte med Gästrike Idrott och vi fick hjälp med att strukturera arbetet i klubben. Vi diskuterade bland annat olika nyckelfunktioner i klubben och vad som dessa nyckelfunktioner ska innehålla. Nyckelfunktioner är till exempel tränare, utbildningsansvarig, tävlings- och lägeransvarig. Just nu behöver vi en materialare och en städledare – för en termin i taget.

Materialaren ska ansvara för följande

  • Dräktbeställning två gånger per termin
  • Beställa handskar och annan träningsutrustning
  • Beställa städmaterial
  • Eventuellt ha ansvaret för nycklar

Städledaren ska ansvara för följande

  • Schemalägga städning av dojo och kringutrymmen bland medlemmarna/föräldrarna var tredje vecka. Det tar en halvtimme att städa allt om man är tre-fyra personer, det är damernas och karateherrarnas omklädning samt korridoren fram till brottningslokalen som avses med kringutrymmen.
  • Organisera dojo-storstädning en gång per år
  • Se till att städmaterial finns

Så känner du dig intresserad av någon av nyckelfunktionerna – hojta till! Du behöver inte vara en av de som tränar, även föräldrar passar bra. Maila eller säg till någon i styrelsen eller någon tränare för närmare instruktioner.

Vårens styrelsemöten (3/2, 24/3,12/5) och datum för årsmöte (24/4) fastslogs, finns under vår kalender – där också andra aktiviteter finns för våren. En kalender kommer att sättas upp i dojon också, så alla kan se vad som är på gång.

One Response to Materialare och städledare sökes!

  1. […] välkomna att delta i klubbens arbete – vi behöver bland annat materialare, städansvarig (läs mera här) för att arbetet i klubben ska flyta på och vi ska hinna utveckla det som är viktigast – […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: